Zahvaljujući odličnoj lokaciji, u samom “srcu” opštine Vračar, balon Južni bulevar za mali fudbal svakodnevno dočekuje veliki broj ljubitelja malog fudbala različitog uzrasta.

Ono što balon Južni bulevar izdvaja od drugih jeste vrhunska podloga napravljena od veštačke trave renomiranog italijanskog proizvođača.

Teren za fudbal je dimenzija 39m x 17m i izgrađen u skladu sa najvišim standardima za ovu vrstu objekta. Pored vrhunske veštačke trave, balon Južni bulevar poseduje vrhunski sistem grejanja koji obezbeđuje idealne uslove treniranja, kako leti, tako i zimi. Takođe, svim našim posetiocima na raspolaganju su moderno opremljene svlačionice sa tuševima.

Pre početka i po završetku fudbalske utakmice možete se osvežiti u kafiću koji se nalazi u sklopu balona Južni bulevar. U izuzetno prijatnom ambijentu očekuje Vas bogata ponuda pića, po pristupačnim cenama. Naše ljubazno i profesionalno osoblje, uvek je tu da Vas srdačno dočeka i ugosti. Takođe, svim našim posetiocima na raspolaganju je adekvatan parking prostor.

Dodjite i uverite se zašto smo izabrali baš Južni bulevar, kao najatraktivniju lokaciju u Beogradu za odigravanje naše Decathlon League Of The Champions !